Regulament

Termeni si conditii de participare la evenimentele organizate de Asociatia Culturala TURN

1. Conditii generale

1.1.TURN isi rezerva dreptul de a impune respectarea urmatoarelor conditii in cazul vanzarii de bilete sau acordarii de invitatii cu ocazia organizarii de evenimente, conditiile reprezentand un acord intre TURN si Participant. Participantul se obliga sa respecte aceste conditii si in situatia in care achizitioneaza biletul de la unul din punctele de vanzare stabilite de TURN si nu direct de la organizator.

1.2 Acordul incheiat intre TURN si Participant intra in vigoare in momentul achizitionarii unui bilet/invitatie.

2. Validitatea biletului/invitatiei

2.1 Biletele si invitatiile sunt si raman proprietate TURN. Sunt considerate valabile, biletele/invitatiile achizitionate direct de la TURN sau de la unul din punctele de vanzare oficiale.

3. Obligatiile Participantului

3.1 Participantul va lua parte la eveniment pe propria raspundere. TURN nu este responsabil pentru afectarea auzului, vederii sau alte rani fizice suferite de Participant pe parcursul evenimentului.

3.2 Participantul trebuie sa fie in posesia unui bilet si bratari valide si intacte (in cazul in care TURN le va pune la dispozitie), inainte precum si in timpul cat se afla in locatia evenimentului. Acesta trebuie sa prezinte biletul si bratara reprezentantilor TURN sau reprezentantilor statului/fortelor de ordine la solicitare.

3.3 Participantul trebuie sa aiba asupra sa un act de identificare, pentru a permite membrilor TURN sa indeplineasca prevederile legale privind securitatea la locul evenimentului (ex: obligatia de a nu servi alcool minorilor)

3.4 Participantul este obligat sa urmeze toate instructiunile date de TURN, proprietari ai locatiei, securitate, politie, pompieri si orice alti reprezentanti legali.

3.5 Participantul nu are dreptul sa refuze un control corporal la intrarea in incinta evenimentului, daca i se cere acest lucru.

3.6 Fotografierea, filmarea si orice alta forma de inregistrare audio si/sau video este strict interzisa fara o autorizatie scrisa din partea TURN. In cazul in care Participantul nu poate face dovada scrisa a autorizarii, TURN are dreptul de a confisca aparatura respectiva pe durata evenimentului, de a distruge inregistrarile facute si de a interzice accesul Participantului respectiv la eveniment, fara obligatia de plati, despagubiri financiare sau morale.

3.7 Este strict interzis accesul la locatia evenimentului cu: obiecte contondente (sticla, briceag, cutit, conserve etc) bidoane de plastic, artificii, arme sau obiecte periculoase, mancare, bautura sau droguri.. Acestea vor fi confiscate iar accesul la eveniment nepermis. In astfel de situatii, TURN nu se obliga la plata nici unor despagubiri (financiare sau morale).

4. Drepturi ale Asociatiei Culturale TURN

4.1 TURN are dreptul sa refuze accesul unui Participant in locatia evenimentului in cazul in care considera aceasta masura necesara pentru buna desfasurare a evenimentului si pentru securitatea celorlalti participanti.

4.2 TURN are dreptul sa refuze accesul unui Participant in locatia evenimentului in cazul in care se dovedeste ca un bilet / invitatie este neoficial sau falsificat.

4.3 TURN are dreptul sa realizeze inregistrari audio si video ale evenimentului. Participantii care apar in aceste inregistrari nu vor avea drepul la nici un fel de pretentii financiare sau de alt fel.

5. Forta Majora

5.1 In caz de Forta Majora (boala, anulare din partea artistului, greve, incendiu, conditii meteo imposibile, etc) TURN are drepul sa amane evenimentul pentru o alta ora /data ce va fi anuntata, sa schimbe locatia sau chiar sa anuleze evenimentul fara a fi responsabil de eventualele pagube sau neplaceri suferite de Participant in acest caz.

5.2 In cazul in care evenimentul este anulat, TURN va returna Participantului pretul biletului pe care il poate prezenta ca fiind intact si valid, in 10 (zece) saptamani de la data anularii. Orice alte costuri nu vor fi returnate. Participantii care au beneficiat de invitatie nu au dreptul la nici un fel de despagubiri financiare sau de alt fel.

5.3 Daca evenimentul este amanat, biletul cumparat pentru data initiala ramane valabil. Daca Participantul decide sa nu ia parte la eveniment la noua data sau la noua locatie, are posibilitatea sa isi recupereze banii pe bilet sau sa inmaneze biletul altei persoane conform conditiilor prezentate la punctual 3.4.

6. Conditii finale

6.1 Acest acord se supune legilor romane.

6.2 Eventualele conflicte care pot aparea de aici si nu vor putea fi solutionate pe cale amiabila, vor fi solutionate in instanta , pe teritoriul Romaniei.

Asociatia Culturala TURN