Alte proiecte

Lansare Electric Theatre Timisoara

lansare-electric-theatre timisoara - turn production

Program
8 noiembrie:
one man show – Horatiu Malaele – Sunt un orb
concert Jak Neumann

9 noiembrie
Kata Pascariu –one women show ” Copii rai”, de Mihaela Michailov regia Alexandru Mihaescu
recital frunza Nucu Pandrea

 

Horatiu Malaele – Sunt un orb

recital-sunt-un-orb-horatiu-malaele- turn production - electric theatre

 

Sunt un orb, spectacol de teatru one man show, recital extraordinar Horatiu Malaele. Artistul priveste intr-o maniera proprie opera unor mari poeti romani: Marin Sorescu, George Toparceanu, Nichita Stanescu, Emil Brumaru, Grigore Vieru, Adrian Paunescu si altii.

Regia si interpretarea: Horatiu Malaele

 

IRAF – Zilele Culturii Maghiare Cluj – Napoca

 

IRAF-Karavan-Familia-zilele-culturale-ale -clujului

Dupa o reusita editie cu numarul cinci in Cluj-Napoca, International Romani Art Festival a adus pe scena Zilelor Culturale Maghiare din Cluj unul dintre cele mai cautate nume de pe scena gypsy world music, Karavan Familia.  Spectacolul a  avet loc sambata, 20 august 2011, incepand cu ora 18:30, pe strada Kogalniceanu, intrarea libera.

“Ne bucuram sa putem contribui la programul acestei manifestari. Acolo unde orasul este deschis sa isi celebreze bogatia culturala, acolo unde exista initiativa in a dezvolta potentialul multicultural neexploatat la adevarata sa capacitate, acolo unde oamenii vin sa guste bucuria diversitatii, IRAF este prezent. Asa cum spuneam si la inceput de festival, implicarea noastra in comunitatea locala se vrea a fi constanta si contructiva. IRAF a fost recent premiat pentru integrare sociala in cadrul galei ERSTE Foundation la Praga. Aceasta recunoastere internationala vorbeste in sine despre puterea acestui proiect de a se extinde peste granitele sale ca si eveniment si a contribui in sprijinul comunitatii dar si despre responsabilitatea acestei implicari active odata atins un anumit nivel ca si miscare” – Adrian Voichitescu.

 

Karavan Familia sunt o prezenta recunoscuta in spatiul artistic de influenta roma. Alaturi de autenticitatea acestui proiect muzical, Karavan Familia aduce pe scena o energie aparte, in aceea ca membrii grupului sunt o adevarata familie, componenta prin care reusesc sa transmita publicului o anume spiritualitate calda, acea stabilitate a legaturilor umane care nasc pe scena armonii muzicale mai profunde si mai graitoare.

Cu 3 albume de studio la care se adauga numeroase compilatii ale genului, Karavan Familia se poate lauda si cu diverse colaborari de success cu artisti ca Boban Markovic sau Transglobal Undergorund. In repertoriul lor, aranjamentele traditionale muzicii rome se imbina cu efectele sonore caracteristice Balcanilor si Andaluziei, o atmosfera gypsy si un aer de Mississippi blues. Karavan Familia inseamna flamenco, rumba, blues pe un fond puternic estic.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Asociatia Amare Phrala si Asociatia Pakiv Romania, prin proiectul “Investeste in oameni”. Proiect cofinantat din Fondul social European prin programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 20013.